Commercieel talent gezocht!

Dankzij jouw advies behalen bedrijven meer rendement door de inzet van onze fleetmanagement toepassingen. De vraag hiernaar neemt alsmaar toe en daarom zijn wij op zoek naar jou om ons team te komen versterken. Als Accountmanager onderhoud je goede contacten met klanten uit jouw regio en ben je altijd op zoek naar nieuwe relaties waarbij je wordt ondersteund door onze afdeling marketing en verkoop binnendienst.

Vind jij het geweldig om nieuwe klanten te werven door ze te overtuigen om de samenwerking met ons aan te gaan?  Is het beheren en verrijken van klantrelaties een tweede natuur voor jou en kun je goed kansen signaleren en heb je hierbij een grote mate van zelfstandigheid? Als dit voor jou geldt dan pas je in ons team. Neem contact met ons op voor de functie van:

Accountmanager Fleetmanagement Noord-Nederland

 

Wie zoeken wij:

 

Wat mag jij verwachten:

 

Trasec is onderdeel van de Rietveld Groep. Met meer dan 26 jaar ervaring in het ontwikkelen en implementeren van telematica toepassingen zijn wij een bekende speler in de markt. We beschikken intern over alle benodigde disciplines om een succesvolle en langdurige relatie met klanten te realiseren.

Ben jij het commerciële talent dat wij zoeken? Herken jij jezelf in dit profiel en wil je ons team komen versterken? Of heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Stuur dan je C.V. met motivatie per e-mail of neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met Jos Tas per e-mail: jos.tas@rietveld.nl Bellen mag natuurlijk ook: 0613-794 340 of 0184-652910

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bij ons bent u in goede handen!

Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

Alle referenties

"Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

Remon Materieel
Remon Materieel B.V.

"Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

Accuservice Lijnema

Al onze oplossingenKeurmerk ritregistratiesystemen