TraSec is dé specialist voor al uw fleetmanagement oplossingen voor een gemengd wagenpark. Wij maken het verschil door persoonlijke aandacht te combineren met een goed georganiseerde backoffice. 

Dankzij onze jarenlange ervaring en unieke expertise in de telematica, kunnen wij iedere onderneming voorzien van een persoonlijk advies op maat. Wij denken mee met onze klanten, kijken wat écht belangrijk is en doen graag dat stapje extra. Ons doel is om samen tot de beste oplossing te komen. 

EasyTax van TraSec is gecertificeerd met het Keurmerk RitRegistratie Systemen (KRRS). Daarom kunt u erop vertrouwen dat uw ritregistratie met EasyTax aan alle eisen van de Belastingdienst voldoet. 

icon_reports

Onze missie

TraSec is dé gespecialiseerde partner uit de regio, die dankzij jarenlange ervaring persoonlijk advies op maat kan bieden aan iedereen die op zoek is naar een telematica of fleetmanagementoplossing. Wij willen onze klanten helpen om efficiënter hun wagenpark te beheren met duurzame oplossingen, van ritregistratie en diefstalpreventie tot brandstofbesparing en rijstijlanalyse

icon_efficiency

Onze ambitie

TraSec wil de komende jaren sterk blijven in hoge service en korte communicatielijnen en zich blijvend ontwikkelen als innovatieve partner in de markt van telematica en fleetmanagement. Met behulp van moederbedrijf Rietveld, kan TraSec duurzame innovatie garanderen, zonder dat dit ten koste gaat van de prijs en kwaliteit. 

Onze waarden

Bij TraSec is klantgericht werken het uitgangspunt voor alle bedrijfsactiviteiten. Bij TraSec investeren we graag in een persoonlijke, hechte en langdurige relatie. Zo gaan we alleen duurzame samenwerkingen aan met zakenpartners en werken constant om uitstekende producten en diensten voor onze klanten te realiseren. 

  • De klant staat centraal 
  • We garanderen kwaliteit 
  • We leveren maatwerk 
  • We doen wat we zeggen 
  • We zijn efficiënt en innoverend 
  • We werken duurzaam 
  • Onderdeel van de Rietveld Groep 

Onderdeel van de Rietveld Groep

TraSec BV is sinds 2016 onderdeel van de Rietveld Groep. Door onze jarenlange kennis te combineren, kunnen we onze klanten een nog betere service en beter productaanbod bieden. Door gezamenlijk groter in te kopen, kunnen wij de kosten voor u relatief lager houden en daarmee ervoor zorgen dat u altijd de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding krijgt. Lees meer over Rietveld.

Bij ons bent u in goede handen!

Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

Alle referenties

"Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

Remon Materieel
Remon Materieel B.V.

"Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

Accuservice Lijnema

Al onze oplossingenKeurmerk ritregistratiesystemen