Wilt u direct inzichtelijk hebben waar uw materieel is? Weten waar uw materieel zich bevind helpt u namelijk om de kosten in de hand te houden.

Zoeken naar de exacte locatie van uw materialen kan namelijk veel tijd kosten, of nog erger: de nieuwe aanschafwaarde plus spoedkosten bij het kwijtraken van materieel! Met de TraSec Asset Trackers behoort dit tot het verleden. U vindt zonder zorgen al uw waardevolle objecten terug. Ontdek hier de mogelijkheden en specificaties van onze Asset Trackers.

 • Sigfox IoT netwerk
 • GPS-ondersteuning
 • Europa dekking
 • Geschikt voor allerlei objecten
 • Eenvoudige montage
 • Geen stroomvoorziening nodig
 • Automatische low-battery melding
 • Interne oplaadbare batterij
 • Robuuste IP68-behuizing
 • Life Time 5 jaar bij tweemaal per dag een locatiemelding

Om te kunnen voldoen aan de wensen in de markt bieden we 2 varianten aan, namelijk de Asset Tracker Compact en de Asset Tracker Pro. Zo heeft u altijd een oplossing op maat.

Het Sigfox IoT-netwerk

Sigfox is een toonaangevende dienstverlener voor IoT-oplossingen (Internet of Things-oplossingen). Sigfox heeft een wereldwijd netwerk wat zich steeds verder uitbreidt. Met dit wereldwijde IoT-netwerk biedt Sigfox de mogelijkheid om het energieverbruik van de Asset Trackers sterk te verminderen, waardoor de oplaadbare batterij vele malen langer mee gaat, terwijl er toch nauwkeurige locatiegegevens worden verzonden. Op dit moment is het Sifgox -netwerk beschikbaar in meer dan 70 landen. Kijk voor de actuele dekking van het Sigfox netwerk op: www.sigfox.com

Meer weten?

Stuur uw bericht of vraag een vrijblijvende offerte aan.  * verplichte velden

  Bij ons bent u in goede handen!

  Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

  Alle referenties

  "Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

  Remon Materieel
  Remon Materieel B.V.

  "Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

  Accuservice Lijnema

  Al onze oplossingen  Keurmerk ritregistratiesystemen