Uiteraard wenst u een oplossing die precies aan uw wensen en behoeften voldoet. Of u nu 1 of 1.000 voertuigen heeft of in welke branche u actief bent, wij bieden altijd een passend systeem. Met behulp van een fleetmanagement systeem kunt u uw buitendienst zo efficiënt mogelijk inplannen en heeft u snel, duidelijk en nauwkeurig inzicht in het wagenpark.

 

Plan uw buitendienst zo efficiënt mogelijk in

De buitendienst is een kostbaar onderdeel van uw bedrijfsvoering. Met een passend Realtime Track & Trace systeem van TraSec krijgt u grip op uw wagenpark. Met onze EasyTrack applicatie kunt u gemakkelijk en snel schakelen omdat u precies weet waar uw voertuigen zich bevinden. TraSec biedt een tal van rapportage mogelijkheden om zo efficiënt mogelijk uw wagenpark te beheren.

 

Eenvoudig uit te breiden: 

 

Registreer ook andere zaken

Naast de functionaliteiten van kilometerregistratie en realtime inzicht kan het systeem u tevens inzicht geven in de registratie van externe zaken, zoals: 

Meer weten?

Stuur uw bericht of vraag een vrijblijvende offerte aan.  * verplichte velden

  Bij ons bent u in goede handen!

  Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

  Alle referenties

  "Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

  Remon Materieel
  Remon Materieel B.V.

  "Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

  Accuservice Lijnema

  Al onze oplossingen  Keurmerk ritregistratiesystemen