Rijdt u minder dan 500 privékilometers per jaar in de auto van de zaak en wordt uw voertuig verder uitsluitend voor zakelijke doeleinden gebruikt? Dan dient u dit, om betaling van bijtelling te voorkomen, middels een sluitende kilometeradministratie, zoals EasyTax Ritregistratie, aan te kunnen tonen aan de Belastingdienst.

EasyTax Ritregistratie van TraSec is een geautomatiseerd kilometeradministratie-systeem dat door de Stichting Keurmerk RitRegistratie Systemen is gecertificeerd met het Keurmerk RitRegistratie Systemen (KRRS). Hiermee weet u zeker dat EasyTax volledig voldoet aan de wettelijke eisen voor ritregistratie van de Belastingdienst.

Gegarandeerd Fiscusproof RittenRegistratieSysteem

Met EasyTax heeft u, naast Ritregistratie conform de eisen van de Belastingdienst, ook nauwkeurig inzicht in:

 • Actuele positie van uw voertuig(en)
 • De gereden route(s) en afgelegde kilometers
 • De bezochte locaties en de duur ervan
 • De gewerkte uren van uw medewerker(s)

 

Meer weten?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met een collega van ons team.

 
 

Gedetailleerde fiscale rapportages

EasyTax Ritregistraties biedt u uitgebreide rapportages die volledig conform de eisen van de Belastingdienst en op uw bedrijf zijn afgestemd. Zo kunt u ervan op aan dat uw rittenregistratie volledig sluitend is, zonder veel onnodige administratieve handelingen.

Voor rittenregistratie is er een bewaarplicht van 7 jaar. Werkgevers en ZZP’ers moeten dus tot maximaal 7 jaar na een rit deze aan kunnen tonen in een sluitende rittenadministratie.

Onderweg uw ritten controleren en accorderen?

Met onze handige app kunt u altijd en overal uw ritten controleren, zo hoeft u niet naar kantoor om de gereden ritten te controleren. Werk uw overzicht dagelijks bij, zodat u altijd de juiste gegevens ter beschikking heeft.


Over Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen

De Stichting heeft een onafhankelijk bestuur en geen winstoogmerk. TraSec (onderdeel van de Rietveld Groep) heeft als leverancier van EasyTax aan de stichting verklaard te voldoen aan de eisen van het Keurmerk. De stichting heeft EasyTax door een onafhankelijk instituut geauditeerd en daarbij zijn de volgende elementen getoetst:

 • Eisen van de Belastingdienst (conform “Normenkader” en beveiliging gegevens);
 • Continuïteit waarborging van de leverancier
 • Privacy waarborging van de geregistreerde gegevens
 
 

Voortaan zelf ook fiscusproof uw kilometers registreren?​

Ontdek nu zelf de vele voordelen van EasyTax, vraag vandaag nog vrijblijvend een online demo aan.
ontdek nu

Meer weten?

Stuur uw bericht of vraag een vrijblijvende offerte aan.  * verplichte velden

  Bij ons bent u in goede handen!

  Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

  Alle referenties

  "Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

  Remon Materieel
  Remon Materieel B.V.

  "Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

  Accuservice Lijnema

  Al onze oplossingen  Keurmerk ritregistratiesystemen