Naast onze Asset Trackers voor het lokaliseren van materieel, bieden wij ook een uitgebreidere versie van Materieelbeheer aan. Met TraSec Materieelbeheer zijn uw machines en werktuigen ook beschermd tegen diefstal.

Tevens krijgt u direct inzicht in het gebruik van uw machines, zo omvat de Materieelbeheer-module diverse rapportages van de draaiuren, met ook een overzicht van het stationair draaien. 

Altijd realtime en online inzicht in de locaties van uw materieel

Zwaar materieel staat vaak op onbeheerde locaties. Het is niet altijd vanzelfsprekend dat u dit materieel weer terugvindt op plaats waar het is achtergelaten. TraSec Materieelbeheer geeft u online en realtime inzicht in de locaties waar uw materieel zich bevindt. 

TraSec Materieelbeheer is zeer geschikt voor bijna elk type materieel. TraSec Materieelbeheer wordt reeds gebruikt op tractoren, kranen, bulldozers, heftrucks, shovels, aggregaten en andere grondverzetmachines.  

 

Waarom kiest u voor uitgebreid Materieelbeheer van TraSec? 

 • Altijd realtime en online inzicht in de locaties van uw werktuigen 
 • Direct meldingen ontvangen van verplaatsingen en mogelijk diefstal 
 • Rapportages van draaiuren 
 • Overzicht in stationair draaien 
 • Geschikt voor bijna elk type materieel 

Voorkom verlies en diefstal van kostbaar materieel met Geofencing

Ontvangen automatisch een melding bij ongebruikelijke verplaatsingen van uw materieel. Wanneer een werktuig zich buiten de door u ingegeven tijd of plaats zich verplaatst, ontvangt u direct een melding per sms of e-mail. Via de online-applicatie kunt u zelf een Geofence instellen, bijvoorbeeld het adres waar het materieel zich bevindt na werktijd. Dit betekent wanneer uw materieel buiten de ingestelde Geofence komt, u hier automatisch een melding van krijgt. 

TraSec Materieelbeheer voorkomt diefstal van uw waardevolle objecten

en zorgt dat u overzicht heeft van de locatie(s) van uw materieel. 

  

Lokaliseer eenvoudig uw objecten met onze Asset Trackers

Wilt u direct inzichtelijk hebben waar uw materieel is? Weten waar uw materieel zich bevind helpt u namelijk om de kosten in de hand te houden.

Zoeken naar de exacte locatie van uw materialen kan namelijk veel tijd kosten, of nog erger: de nieuwe aanschafwaarde plus spoedkosten bij het kwijtraken van materieel! Met de TraSec Asset Trackers behoort dit tot het verleden. U vindt zonder zorgen al uw waardevolle objecten terug.

Meer weten?

Stuur uw bericht of vraag een vrijblijvende offerte aan.  * verplichte velden

  Bij ons bent u in goede handen!

  Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

  Alle referenties

  "Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

  Remon Materieel
  Remon Materieel B.V.

  "Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

  Accuservice Lijnema

  Al onze oplossingen  Keurmerk ritregistratiesystemen