Wat is de huidige kilometerstand van uw voertuigen? Hoeveel draaiuren heeft de machine inmiddels? Moet het voertuig niet binnenkort voor onderhoud naar de werkplaats? Met de Remote Service Monitor ziet u in één oogopslag het onderhouds-status van uw wagenpark.


De 
Remote Service Monitor maakt het mogelijk om op ieder gewenst moment  gegevens zoals; kilometerstanden, draaiuren en keuringsdata in te zien, zonder dat u hiervoor afhankelijk bent van uw chauffeurs. Dit alles in combinatie met uw sluitende kilometerregistratie.

Vergroot de mobiliteit van uw wagenpark

Onze Remote Service Monitor attendeert u via e-mail of SMS (of beide) wanneer voertuigen of machines onderhoud of keuring behoeven. Door proactieve onderhoudsplanning van arbeid en materiaal, realiseert u een verhoging van uw bedrijfsrendement en bent u gegarandeerd van een grote mobiliteitszekerheid.

Optimaal wagenparkbeheer met de Remote Service Monitor:

 • Bespaar op Reparatie & Onderhoudskosten 
 • Bespaar brandstof (en brandstofkosten) 
 • Altijd op tijd met voertuigonderhoud dankzij pro-actieve meldingen
 • Continu 24/7 online beschikbaar 
 • Alle voertuiggegevens voor optimaal wagenparkbeheer in één oogopslag 
 • Alles in combinatie met uw geautomatiseerde EasyTax RitRegistratie

 


Verhoog uw efficiency en bespaar op de kosten van uw buitendienst en wagenpark!

 

Meer weten?

Stuur uw bericht of vraag een vrijblijvende offerte aan.  * verplichte velden

  Bij ons bent u in goede handen!

  Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

  Alle referenties

  "Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

  Remon Materieel
  Remon Materieel B.V.

  "Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

  Accuservice Lijnema

  Al onze oplossingen  Keurmerk ritregistratiesystemen