Betrouwbaar, efficiënt en betaalbaar zijn de kenmerken van de telematica oplossingen van TraSec! Met behulp van een ritregistratie en fleetmanagement oplossing kunt u uw buitendienst zo efficiënt mogelijk inplannen en heeft u snel en nauwkeurig inzicht in het wagenpark. 

Geheel geautomatiseerde rittenadministratie welke voldoet aan de eisen die de Belastingdienst stelt. Met het Fleetmanagement systeem van TraSec kunt u aanzienlijk besparen op brandstof en overige autokosten. Duidelijke en overzichtelijke rapportages geven u inzicht in de ritregistratie van reis- en werktijden, wat het facturatieproces simpelweg vereenvoudigd.

Uiteraard wenst u een oplossing die precies aan uw wensen en behoeften voldoet. Of u nu 1 of 1.000 voertuigen heeft of in welke branche u actief bent, wij bieden altijd een passend systeem.

Fiscusproof ritregistratie

Sluitende kilometerregistratie met EasyTax

EasyTax ritregistratie voldoet volledig aan het ‘normenkader’ van de Belastingdienst en is dus fiscusproof. EasyTax voldoet aan de criteria van de Stichting Keurmerk RitRegistratieSytemen zelf, waaronder de privacy en continuïteitswaarborging. EasyTax biedt u ook inzicht in de actuele posities van uw voertuigen, de gereden routes, gewerkte uren en tijd van medewerkers op locatie.

Efficiënt Fleetmanagement

De buitendienst is een kostbaar onderdeel van uw bedrijfsvoering. Met een passend Realtime Track & Trace systeem van TraSec krijgt u grip op uw wagenpark. Met onze EasyTrack applicatie kunt u gemakkelijk en snel schakelen, omdat u precies weet waar uw voertuigen zich bevinden. TraSec biedt een tal van rapportage mogelijkheden om zo efficiënt mogelijk uw wagenpark te beheren.

Telematica

Objecten snel terugvinden? 

Met TraSec Asset Trackers vindt u zonder zorgen al uw waardevolle objecten terug. Ontdek hier de mogelijkheden en specificaties van onze TraSec Asset Trackers.

Uitgebreid materieelbeheer

Naast onze Asset Trackers voor het lokaliseren van materieel, bieden wij ook een uitgebreidere versie van materieelbeheer aan. Met TraSec Materieelbeheer zijn uw werktuigen beschermd tegen diefstal en heeft u direct inzicht in het gebruik van uw machines. Maak gemakkelijk diverse rapportages van o.a. stationair draaien.

Altijd weten waar uw voertuigen zijn?

Naast zicht op uw materieel wilt u natuurlijk ook weten waar uw voertuigen zijn. Met een passend realtime Track & Trace systeem van TraSec krijgt u grip op uw wagenpark. Met onze EasyTrack applicatie kunt u gemakkelijk en snel schakelen, omdat u precies weet waar uw voertuigen zich bevinden. TraSec biedt een tal van rapportage mogelijkheden om zo efficiënt mogelijk uw wagenpark te beheren.

Brandstofverbruik reduceren? Rijgedrag monitoren?

Brandstof- en onderhoudskosten vormen een groot deel van de totale voertuigkosten. Rijgedrag beïnvloedt in grote mate de veiligheid van uw buitendienst en heeft veel invloed op de kosten van uw wagenpark. Maak rijgedrag en bijbehorend brandstofverbruik bespreekbaar met voertuigdata.

Tachograaf automatisch uitlezen?

TraSec maakt het uitlezen van de digitale tachograaf mogelijk op een slimme en eenvoudige manier. Nooit meer met USB-stick aan het werk en vergeten om het geheugen te downloaden, simpelweg uitlezen en downloaden op afstand.

Altijd op tijd met onderhoud?

Bespaar op uw onderhoud door optimaal wagenparkbeheer. 
Wat is de huidige kilometerstand van uw voertuigen? Hoeveel draaiuren heeft de machine inmiddels? Moet het voertuig niet binnenkort voor onderhoud naar de werkplaats? De Remote Service Monitor maakt het mogelijk om al deze gegevens geautomatiseerd in één oogopslag in te zien.

Temperatuur registratie bij paardentransport

Al jaren is TraSec dé expert op het gebied van temperatuurregistratie bij nationaal/internationaal paardentransport. Door de temperatuursensoren van TraSec en de bewaking hiervan kunt u gerust op weg en voldoet u aan de eisen die de RDW en het NVWA stellen aan het transporteren van paarden.

Meer weten?

Stuur uw bericht of vraag een vrijblijvende offerte aan.  * verplichte velden

  Bij ons bent u in goede handen!

  Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

  Alle referenties

  "Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

  Remon Materieel
  Remon Materieel B.V.

  "Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

  Accuservice Lijnema

  Al onze oplossingen  Keurmerk ritregistratiesystemen