ZZP’ers zijn vaak onderweg en hebben weinig tijd voor uitgebreide ritregistraties. Bij minder dan 500 privékilometers op jaarbasis wordt er geen bijtelling berekend. Om dit te bewijzen voor de Belastingdienst moet er een sluitende  rittenregistratie en kilometerregistratie beschikbaar zijn.

Met EasyTax van TraSec heeft u alle gegevens van uw voertuig in één gemakkelijk overzicht conform de eisen van de Belastingdienst en met het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Zo houdt u tijd over voor wat écht belangrijk is. Lees hier meer over EasyTax.

 

keurmerk Ritregistratiesystemen

Meer weten?

Stuur uw bericht of vraag een vrijblijvende offerte aan.  * verplichte velden

  Bij ons bent u in goede handen!

  Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

  Alle referenties

  "Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

  Remon Materieel
  Remon Materieel B.V.

  "Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

  Accuservice Lijnema

  Al onze oplossingen  Keurmerk ritregistratiesystemen