De vereniging voor zakelijke rijders (VZR) is per 1 augustus een pilot gericht op variabele bijtelling voor privégebruik zakelijke auto gestart. In de pilot wordt onderzoek gedaan naar de effecten van bijtelling betalen per gereden privékilometer in plaats van het betalen van een vast bedrag per maand.

Ook TraSec neemt met het ritregistratiesysteem EasyTax deel aan deze pilot. EasyTax ritregistratie voldoet volledig aan het ‘normenkader’ van de Belastingdienst en is dus fiscusproof. Daarnaast biedt EasyTax ook inzicht in de actuele posities van uw voertuigen, de gereden routes, gewerkte uren en tijd van medewerkers op locatie. Ontdek hier fiscusproof ritregistratie met EasyTax.

De pilot ‘Variabele bijtelling op privékilometers’ wordt uitgevoerd in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en in samenwerking met andere belanghebbenden.

Bij ons bent u in goede handen!

Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

Alle referenties

"Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

Remon Materieel
Remon Materieel B.V.

"Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

Accuservice Lijnema

Al onze oplossingenKeurmerk ritregistratiesystemen