Met de Remote Service Monitor ziet u in één oogopslag het onderhoudsstatus van uw wagenpark. Zo kunt u gemakkelijk onderhoud voor uw wagenpark inplannen.

Vergroot de mobiliteit van uw wagenpark

Onze Remote Service Monitor attendeert u via e-mail of SMS (of beide) wanneer voertuigen of machines onderhoud of keuring behoeven. Door proactieve onderhoudsplanning van arbeid en materiaal, realiseert u een verhoging van uw bedrijfsrendement en bent u gegarandeerd van een grote mobiliteitszekerheid.

Optimaal wagenparkbeheer met de Remote Service Monitor:

 

 

Meer weten?

Stuur uw bericht of vraag een vrijblijvende offerte aan.  * verplichte velden

  Bij ons bent u in goede handen!

  Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

  Alle referenties

  "Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

  Remon Materieel
  Remon Materieel B.V.

  "Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

  Accuservice Lijnema

  Al onze oplossingen  Keurmerk ritregistratiesystemen