Plan uw routes optimaal in en zorg ervoor dat bestellingen op tijd op het juiste adres afgeleverd worden met de fleetmanagement-oplossingen van TraSec.

Tijdens de decemberdrukte heeft u als koeriersdienst al genoeg te doen. Verspil daarom geen tijd aan uw ritregistraties en andere administratieve handelingen, met onze geautomatiseerde Ritregistratiesystemen houdt u tijd over om te focussen op wat écht belangrijk is.

Lees hier verder.

Bij ons bent u in goede handen!

Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

Alle referenties

"Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

Remon Materieel
Remon Materieel B.V.

"Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

Accuservice Lijnema

Al onze oplossingenKeurmerk ritregistratiesystemen