Ons team is uitgebreid! Graag stellen wij u voor aan onze nieuwe collega; Jens Rijkens, accountmanager voor Noord Nederland.

Mijn naam is Jens Rijkens. Ik ben 28 jaren jong en ben woonachtig in het mooie Nieuw-Buinen. Vanaf januari ben ik het team van TraSec komen versterken als accountmanager Noord-Nederland.

Ik kijk er naar uit om actief mee te denken met klanten om ze vervolgens te voorzien van een passend advies. Dit doe ik natuurlijk het liefst face to face en onder het genot van een goede kop koffie. 

Wat kunnen TraSec-klanten van jou verwachten?

Dat ik te allen tijde het onderste uit de kan probeer te halen om de klanttevredenheid hoog te houden. Daarnaast ben ik een nuchtere sparringpartner die graag gezamenlijk tot een passende oplossing komt.

Wanneer er behoefte is aan meer informatie (over mij) of over wat ik voor u kan betekenen, kom ik dat graag persoonlijk bij u aan tafel vertellen of uitleggen onder het genot van de eerder genoemde kop koffie.

 • Direct een afspraak maken met Jens?

Neem contact op via de onderstaande contactmogelijkheden:

Meer weten?

Stuur uw bericht of vraag een vrijblijvende offerte aan.  * verplichte velden

  Bij ons bent u in goede handen!

  Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

  Alle referenties

  "Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

  Remon Materieel
  Remon Materieel B.V.

  "Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

  Accuservice Lijnema

  Al onze oplossingen  Keurmerk ritregistratiesystemen