Als Gemeente of andere overheidsdienst wilt u natuurlijk dat uw ritregistraties keurig in orde zijn.

Met EasyTax RitRegistratie voldoet uw administratie aan alle eisen van de Belastingdienst. Dankzij het Keurmerk RitRegistratieSystemen hoeft u zich geen zorgen te maken over de Privacy-eisen, continuïteitswaarborgen of eisen van de Belastingdienst.

Kies voor efficiëntie

In de publieke sector is het belangrijk dat u zo efficiënt mogelijk omspringt met uw middelen en tegelijkertijd ervoor zorgt dat werkzaamheden correct worden uitgevoerd.

 

Meer weten?

Stuur uw bericht of vraag een vrijblijvende offerte aan.  * verplichte velden

  Bij ons bent u in goede handen!

  Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

  Alle referenties

  "Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

  Remon Materieel
  Remon Materieel B.V.

  "Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

  Accuservice Lijnema

  Al onze oplossingen  Keurmerk ritregistratiesystemen