De Neil Premium 700 Air Cooler is een diervriendelijke waterverdamper, die ervoor zorgt dat de achterbak van de auto continu voorzien wordt van gekoelde verse buitenlucht, zonder dat de motor van uw voertuig hoeft te draaien.

Helaas moeten elke zomer nog te veel honden naar de dierenarts wegens oververhitting in een auto. Zelfs een korte stop kan al flinke oververhitting veroorzaken, aangezien honden hun lichaamswarmte niet zo gemakkelijk kwijtraken als mensen. Traditionele airco’s kunnen dan weer schadelijk zijn voor longen van uw hond en zijn daarom vaak geen geschikte oplossing. Daarom introduceren wij de Neil Premium 700 Air Cooler. Een milieuvriendelijke waterverdamper die ervoor zorgt dat de laadruimte van de bestelauto continu voorzien wordt van gekoelde verse buitenlucht, zonder dat de motor van uw voertuig hoeft te draaien.

Een fris en comfortabel klimaat, ook voor uw huisdier

Bij langharige honden met een dichte vacht is het belangrijk om voor voldoende koeling in de auto te zorgen, vooral wanneer de motor niet draait en de airco niet aanstaat kan de temperatuur snel oplopen. Zorg ervoor dat uw viervoeter verkoeling krijgt met de Neil Premium Air Cooler speciaal voor honden vervoer. De verdampingskoeler gebruikt alleen water en batterijvermogen en is ideaal voor gebruikers die een koel klimaat in hun auto willen, zonder de motor te draaien en brandstof te gebruiken. Ontworpen in een klein formaat, heeft het exclusieve koelsysteem en hetzelfde koelvermogen als airconditioners voor vrachtwagens.

    

Ideaal voor Hondenvervoer

De Neil Premium 700 auto koeling gebruikt altijd verse buitenlucht. Dit garandeert een constante verversing van de binnenlucht en voorkomt slechte geuren. De lucht wordt verkoeld en bevochtigd om te voorkomen dat huisdieren ziek worden door onderkoeling.

De Neil Premium 700 werkt door verdamping, waardoor de frisse lucht de ideale luchtvochtigheid heeft. Dit helpt schade aan de longen van huisdieren door droge lucht te voorkomen.

Professionele installatie door onze specialisten

Met meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van diverse automotive-systemen weet TraSec (onderdeel van de Rietveld Groep) precies wat nodig is voor een succesvolle installatie. Het team denkt graag mee met de wensen van de eindgebruiker om zo tot het gewenste resultaat te komen. Ook is het mogelijk om de buitenunit in dezelfde kleur als uw voertuig te spuiten.

 

Vraag hieronder vrijblijvend uw offerte aan, of bestel direct in onze webshop.

Meer weten?

Stuur uw bericht of vraag een vrijblijvende offerte aan.  * verplichte velden

  Bij ons bent u in goede handen!

  Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

  Alle referenties

  "Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

  Remon Materieel
  Remon Materieel B.V.

  "Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

  Accuservice Lijnema

  Al onze oplossingen  Keurmerk ritregistratiesystemen