Met EasyTax Ritregistratie van TraSec worden gereden routes en afgelegde kilometers automatisch geregistreerd. Zo weet u zeker dat de kilometerregistraties sluitend zijn voor de Belastingdienst.

EasyTax is een kilometeradministratie-systeem dat door de Stichting Keurmerk RitRegistratie Systemen is gecertificeerd met het Keurmerk RitRegistratie Systemen (KRRS). Hiermee weet u zeker dat EasyTax volledig voldoet aan de wettelijke eisen voor ritregistratie van de Belastingdienst.

Meer weten?

Stuur uw bericht of vraag een vrijblijvende offerte aan.  * verplichte velden

  Bij ons bent u in goede handen!

  Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

  Alle referenties

  "Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

  Remon Materieel
  Remon Materieel B.V.

  "Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

  Accuservice Lijnema

  Al onze oplossingen  Keurmerk ritregistratiesystemen