Wilt u ook fraudebestendig uw kilometers registreren? EasyTax van TraSec is gecertificeerd met het Keurmerk RitRegistratie Systemen en voldoet daarmee aan de hoogste eisen op het gebied van continuïteit, privacywaarborging en fraudebestendigheid.

Rijdt u minder dan 500 privékilometers per jaar in de auto van de zaak en wordt uw voertuig verder uitsluitend voor zakelijke doeleinden gebruikt? Dan dient u dit, om betaling van bijtelling te voorkomen, middels een sluitende kilometeradministratie aan te kunnen tonen aan de Belastingdienst.

EasyTax van TraSec is een geautomatiseerd ritregistratiesysteem dat door de Stichting Keurmerk RitRegistratie Systemen is gecertificeerd met het Keurmerk RitRegistratie Systemen (KRRS), omdat het volledig voldoet aan de wettelijke eisen van de Belastingdienst.

Bij ons bent u in goede handen!

Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

Alle referenties

"Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

Remon Materieel
Remon Materieel B.V.

"Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

Accuservice Lijnema

Al onze oplossingenKeurmerk ritregistratiesystemen