Even uw ritten controleren en aanpassen? Waar u ook bent, u bekijkt en werkt indien nodig uw gereden ritten eenvoudig bij in onze UTrack App op uw smartphone of tablet. Zo houdt u dagelijks uw ritregistratie op orde en voorkomt u fouten in de rittenadministratie.

Eén App voor het ritten bijhouden

Met onze Utrack App wordt ritten bijhouden voor zakelijke voertuigen een gemakkelijke dagelijkse routine. Gekoppeld aan onze Fleetmanagement Software EasyTax heeft u dé tools binnen handbereik om fiscusproof uw ritten te registreren.

 

Gemakkelijk onderweg uw ritten accorderen

Doordat onze app beschikbaar is op smartphone en tablet wordt het nog gemakkelijker om op een door u gekozen tijd en plaats uw ritten te controleren en aan te passen wanneer dat nodig is.

 

Meer weten?

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. Vul het onderstaande contactformulier in.


  Velden aangegeven met * zijn verplicht.

   

   

  Bij ons bent u in goede handen!

  Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

  Alle referenties

  "Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

  Remon Materieel
  Remon Materieel B.V.

  "Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

  Accuservice Lijnema

  Al onze oplossingen  Keurmerk ritregistratiesystemen