Altijd weten waar uw voertuigen zijn? Met de Plug & Play Voertuig-Tracker OBD traceert u uw voertuigen door heel Europa.

Eenvoudig zelf te installeren. Het enige wat u moet doen is de OBD Dongel in de OBD-poort van uw voertuig plaatsen en de unit is actief. In combinatie met een EasyTax abonnement beschikt u over een eenvoudige en snelle fleetmanagement oplossing. De Voertuig-Tracker OBD heeft geen batterij nodig en vereist geen onderhoud.

Bij ons bent u in goede handen!

Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

Alle referenties

"Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

Remon Materieel
Remon Materieel B.V.

"Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

Accuservice Lijnema

Al onze oplossingenKeurmerk ritregistratiesystemen