Zorg ervoor dat bestellingen op tijd op het juiste adres afgeleverd worden met de fleetmanagement-oplossingen van TraSec. Verspil geen onnodige tijd aan uw ritregistraties en andere administratieve handelingen, met onze oplossingen houd u tijd over om te focussen op wat écht belangrijk is. Krijg inzicht in gereden routes en bereken aan de hand hiervan wat voor ú de meest optimale route is.

Als Koeriersdienst of ZZP’er heeft u het al druk genoeg zonder dat u een uitgebreide administratie bij moet houden. Verspil geen onnodige tijd aan uw ritregistraties en andere administratieve handelingen, met onze Ritregistratie & Fleetmanagement-oplossingen houd u tijd over om te focussen op wat écht belangrijk is.

Waar moet uw Ritregistratie aan voldoen?

De regels zijn vastgesteld door de Belastingdienst. Elke rit dient geregistreerd te worden met de volgende gegevens:

 •       Datum van de rit
 •       Begin- en eindstand van de kilometerteller
 •       Begin- en eindadres (de bezochte adressen)
 •       Route (als die afwijkt van de meest gebruikelijke route)
 •       Karakter van de rit (privé of zakelijk)

 

Slimme en geautomatiseerde oplossing

Een behoorlijke klus dus, om dit aan het eind van een lange werkdag nog op papier te zetten. Daarom bieden wij de slimme oplossing EasyTax kilometerregistratie, om zo geheel geautomatiseerd elke rit overzichtelijk in de webapplicatie te krijgen. U hoeft zelf niks meer bij te houden en heeft altijd online en realtime inzicht in uw voertuig, gereden routes, snelheden, dag/week- rapporten en bezoekuren.

Meer weten?

Stuur uw bericht of vraag een vrijblijvende offerte aan.  * verplichte velden

  Bij ons bent u in goede handen!

  Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

  Alle referenties

  "Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

  Remon Materieel
  Remon Materieel B.V.

  "Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

  Accuservice Lijnema

  Al onze oplossingen  Keurmerk ritregistratiesystemen