Een goed ritregistratie systeem kan u veel tijd en geld besparen. Bij TraSec bieden we u daarom EasyTax Keurmerk Ritregistratie aan. Maar wat zijn nu de voordelen van ritregistratie met een Keurmerk? En waarin verschilt het van ‘gewone’ ritregistratie zonder Keurmerk?

 

1. Voorkom discussies over juistheid en volledigheid

Keurmerk RitRegistratiesystemen zijn gebaseerd op verschillende technieken en methodes en de functionaliteit varieert van eenvoudige kilometeradministratie tot complete fleetmanagement-oplossingen. Om berijders van een auto van de zaak, werkgevers en de fiscus de zekerheid te geven dat een ritregistratiesysteem daadwerkelijk een sluitende administratie oplevert, is het Keurmerk RitRegistratieSystemen (Keurmerk RRS) ontwikkeld.

 

2. Fraudebestendig

Door te kiezen voor een Keurmerk Ritregistratiesysteem weet u dat de gegevens van de berijder beveiligd zijn en dat het systeem in staat is de privacy te waarborgen.

 

3. Voldoe aan de Gedragscode Privacy

Een ander voordeel van Keurmerk Ritregistratie is dat het Keurmerk RRS een zorgvuldige registratie en opslag van data garandeert . Onderdeel van het Keurmerk is een Gedragscode Privacy die speciaal voor dit doel is ontwikkeld. Systemen met een keurmerk kunnen aan alle wettelijke privacy eisen voldoen. Werkgevers worden geattendeerd op de Gedragscode Privacy en werknemers kunnen zich melden bij het Meldpunt Privacy van de stichting.

 

4. Fiscusproof

Het Keurmerk RRS is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de Belastingdienst. Een ritregistratiesysteem met het Keurmerk voldoet aan de normen en eisen die de Belastingdienst stelt aan een sluitende ritadministratie. Dit is een groot voordeel voor gebruikers met een ‘Verklaring geen privégebruik auto’, want zij hoeven per rit slechts aan te geven of deze privé of zakelijk is. Het systeem doet de rest.

 

5. Continuïteitsgarantie

Het Keurmerksysteem is getoetst op continuïteit. De gebruiker is in het geval van een calamiteit verzekerd dat hij zijn data aan het systeem kan onttrekken.

 

6. Toekomstbestendig

Fiscale wetten en regels veranderen doorlopend. Ritregistratiesystemen met het Keurmerk RRS zijn optimaal voorbereid op toekomstige fiscale wijzigingen en nieuwe bijtellingsvormen.

 

7. Vergemakkelijk uw rittenadministratie

Een Keurmerk Ritregistratiesysteem, zoals EasyTax van TraSec automatiseert uw rittenregistratie. Daarnaast krijgt ook nauwkeurig inzicht in actuele positie van uw voertuigen, gereden routes en afgelegde kilometers. Ook de bezochte locaties en de duur van deze stops wordt snel inzichtelijk. De gewerkte uren van uw medewerkers zijn direct geregistreerd.

 

Meer weten?

Lees hier meer over EasyTax Keurmerk RitRegistratie.

© TraSec B.V., 2022

Meer weten?

Stuur uw bericht of vraag een vrijblijvende offerte aan.  * verplichte velden

  Bij ons bent u in goede handen!

  Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

  Alle referenties

  "Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

  Remon Materieel
  Remon Materieel B.V.

  "Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

  Accuservice Lijnema

  Al onze oplossingen  Keurmerk ritregistratiesystemen