Jarenlange ervaring met transport & logistiek

Voor Transport & Logistiek biedt TraSec in combinatie met moederbedrijf Rietveld diverse unieke oplossingen. Transportondernemingen zijn (letterlijk en figuurlijk) continu in beweging, daarom is het belangrijk dat zij voor hun fleetmanagement en boordcomputer oplossingen een partner hebben die minstens zo flexibel is.

TraSec levert (samen met Rietveld) maatwerk en door de jarenlange ervaring met transportondernemingen weten wij wat u écht wilt. Onze oplossingen zijn altijd maatwerk, zo weet u zeker dat u enkel betaalt voor wat u nodig heeft.

 • Multifunctionele Boordcomputer Efficio3
 • Fleetmanagementsysteem EasyTax
 • Tachograafmanagement
 • Automatische verloning
 • Realtime Temperatuurregistratie
 • Parkeer-CameraSysteem draadloos voor diepladers en zwaartransport
 • Integraties beschikbaar met oa TransFollow en GreenFlow for Trucks

Meer weten?

Stuur uw bericht of vraag een vrijblijvende offerte aan.  * verplichte velden

  Bij ons bent u in goede handen!

  Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

  Alle referenties

  "Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

  Remon Materieel
  Remon Materieel B.V.

  "Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

  Accuservice Lijnema

  Al onze oplossingen  Keurmerk ritregistratiesystemen