Wanneer uw medewerkers altijd onderweg zijn is het lastig om het overzicht te bewaren. Van nieuwe installaties tot reparaties, ingeplande of spoedklussen, met EasyTax ritregistratie heeft u inzicht in de afgelegde routes van uw personeel. Ook de tijd die aan een opdracht is besteed op de betreffende locatie ziet u in nauwkeurig en overzichtelijk online in het web-based systeem. Vereenvoudig uw administratie en zorg voor een kloppende kilometerregistratie met EasyTax.

 • Inzicht in afgelegde routes
 • Sluitende kilometerregistraties
 • Overzichtelijk uw voertuigen en materieel realtime in beeld

Altijd weten waar uw waardevolle objecten zijn!

Wilt u altijd inzichtelijk hebben waar uw materieel is? Weten waar uw materieel zich bevind helpt u namelijk om de kosten in de hand te houden. Denk bijvoorbeeld aan hoeveel tijd u verliest bij het zoeken naar de exacte locatie van uw materialen, of nog erger: de nieuwe aanschafwaarde plus spoedkosten bij het zoekraken van materieel! Met onze Asset Trackers behoort dit tot het verleden. De unit beschikt over een interne oplaadbare accu of een long-life batterij, waardoor externe voeding niet noodzakelijk is. Lees hier meer over onze Asset Trackers.

Nooit meer te laat met onderhoud of een verplichte keuring?

Met de Remote Service Monitor heeft u overzichtelijk alle gegevens binnen handbereik. Nooit meer uw medewerkers bellen voor de huidige kilometerstanden of andere gegevens van uw voertuigen. De RSM-module stuurt u een alarmmelding via e-mail of sms zodra er onderhoud of een keuring (bijna) nodig is.

Meer weten?

Stuur uw bericht of vraag een vrijblijvende offerte aan.  * verplichte velden

  Bij ons bent u in goede handen!

  Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

  Alle referenties

  "Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

  Remon Materieel
  Remon Materieel B.V.

  "Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

  Accuservice Lijnema

  Al onze oplossingen  Keurmerk ritregistratiesystemen