Het moederbedrijf van TraSec, Rietveld, is dé specialist in de touringcarbranche op het gebied van automatisering van de administratieve processen. Met de Efficio Coach Boordcomputer, die geïntegreerd is met o.a. Trip Software, behoort het handmatig verwerken van de ritopdrachten tot het verleden!

Administratieve handelingen voor zowel uw chauffeurs als kantoorpersoneel worden aanzienlijk vereenvoudigt en tot een minimum beperkt. Verbeter hierdoor uw efficiency en versnel uw facturatieproces!  Rietveld staat voor maatwerk, daarom denken we altijd met u mee en zorgen ervoor dat ons systeem naadloos aansluit op úw wensen. 

Wat kunt u van Rietveld verwachten?

  • Modern Android boordcomputersysteem
  • Kwaliteitsnavigatie van Garmin, uitgerust met bus specifiek voertuigprofiel
  • Realtime inzicht in de locaties van uw voertuigen en overige gegevens zoals verwachte aankomsttijd (ETA) op de bestemming en de gereden routes
  • Geautomatiseerde verwerking van uw ritopdrachten door integratie met uw backoffice applicatie (bijvoorbeeld Trip Software)
  • Automatisch en op afstand uitlezen van uw digitale tachograaf en chauffeurspas
  • Nauwkeurige rapportages aan de hand van de tachograafdata
  • Realtime inzicht in het rijtijdenbudget op basis van Europese wet-en regelgeving, rekening houden met de in uw branche geldende ‘twaalfdagen’-regeling
  • Brandstofmanagement en rijstijlanalyse

Bij ons bent u in goede handen!

Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

Alle referenties

"Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

Remon Materieel
Remon Materieel B.V.

"Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

Accuservice Lijnema

Al onze oplossingenKeurmerk ritregistratiesystemen