Voor lease en verhuurbedrijven is het belangrijk om te weten waar uw voertuigen, machines of apparatuur zijn. Met onze Track & Trace oplossingen of Asset Trackers krijgt u inzicht in de locaties. Of kies voor uitgebreid materieelbeheer en registreer ook de draaiuren, en andere details.

Slimme, snelle en sluitende kilometerregistratie met EasyTax

Met EasyTax heeft u alle gegevens van uw wagenpark in één gemakkelijk overzicht. Zo kunt u focussen op wat echt belangrijk is.

Asset Tracking
Wilt u altijd inzichtelijk hebben waar uw voertuigen zijn? Onze Asset Trackers geven u nauwkeurig inzicht en overzicht. De unit beschikt over een interne oplaadbare accu of een long-life batterij, waardoor externe voeding niet noodzakelijk is. Lees hier meer over onze Asset Trackers.

 

Bij ons bent u in goede handen!

Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

Alle referenties

"Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

Remon Materieel
Remon Materieel B.V.

"Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

Accuservice Lijnema

Al onze oplossingenKeurmerk ritregistratiesystemen