Koeriersdiensten
Zorg ervoor dat bestelling op tijd op het juiste adres afgeleverd worden met de fleetmanagement oplossingen van TraSec. Verspil geen onnodige tijd aan uw ritregistraties en andere administratieve handelingen, met onze oplossingen houd u tijd over om te focussen op wat écht belangrijk is. Krijg inzicht in gereden routes en bereken aan de hand hiervan wat voor ú de meest optimale route is.

ZZP’ers
Als ZZP’er bent u natuurlijk vaak onderweg en wilt u het liefst zo min mogelijk tijd verdoen met uw rittenregistratie op papier bij te houden. Als ZZP’er dien je iedere kilometer bij te houden, tenminste als je minder dan 500 privékilometers op jaarbasis in je auto rijdt, dan betaal je geen bijtelling. Wanneer je geen bijtelling betaalt dien je als bewijs voor de belastingdienst de rittenregistratie/kilometerregistratie bij te houden. Wanneer je hiervoor geen bewijs kunt leveren, kan dit leiden tot hoge boetes en de bijtelling met terugwerkende kracht nog te betalen.

De regels zijn vastgesteld door de belastingdienst. Elke rit dient geregistreerd te worden met de volgende gegevens:

  •       Datum
  •       Begin- en eindstand van de kilometerteller
  •       Begin- en eindadres (de bezochte adressen)
  •       Route (als die afwijkt van de meest gebruikelijke route)
  •       Karakter van de rit (privé of zakelijk)

Een behoorlijke klus dus, om dit aan het eind van een lange werkdag nog op papier te zetten. Daarom bieden wij de slimme oplossing EasyTax kilometerregistratie, om zo geheel geautomatiseerd elke rit overzichtelijk in de webapplicatie te krijgen. U hoeft zelf niks meer bij te houden en heeft altijd online en realtime inzicht in uw voertuig, gereden routes, snelheden, dag/week- rapporten en bezoekuren.

Slimme, snel en sluitende kilometerregistratie met EasyTax
Met EasyTax heeft u alle gegevens van uw wagenpark in één gemakkelijk overzicht. Zo kunt u focussen op wat echt belangrijk is; tijdig uw leveringen plannen.

  • Efficiënt plannen
  • Overzichtelijke weergave van uw wagenpark in één scherm
  • Draaiuren en overuren registreren
  • Onderhoud en keuringen overzichtelijk in beeld met de RSM-module
  • Besparen op brandstofkosten

Bij ons bent u in goede handen!

Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

Alle referenties

"Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

Remon Materieel
Remon Materieel B.V.

"Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

Accuservice Lijnema

Al onze oplossingen