Beveiliging

In de beveiligingssector is het belangrijk dat uw medewerkers snel en efficiënt hun werk kunnen uitvoeren. Zo ziet u in ons track & trace systeem direct waar elk voertuig zich bevind. Daarnaast bieden wij ook handige administratieve oplossingen, zodat u snel reiskosten en werkuren kunt beheren en controleren.

Veiligheidsregio’s en hulpdiensten

Veiligheid en efficiënt werken zijn voor elke organisatie belangrijke thema’s, maar dubbel zo belangrijk wanneer het dagelijkse werk bestaat uit het redden van mensen uit levensgevaarlijke situaties. Zo ons moederbedrijf Rietveld een specifieke boordcomputer voor veiligheidsregio’s ontwikkelt.

Bij ons bent u in goede handen!

Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

Alle referenties

"Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

Remon Materieel
Remon Materieel B.V.

"Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

Accuservice Lijnema

Al onze oplossingenKeurmerk ritregistratiesystemen