Wilt u direct inzichtelijk hebben waar uw materieel is? Zoeken naar de exacte locatie van uw materialen kan namelijk veel tijd kosten, of nog erger: de nieuwe aanschafwaarde plus spoedkosten bij het kwijtraken van materieel!

Onze Asset Trackers vinden al uw waardevolle objecten

Met de TraSec Asset Trackers behoort dit tot het verleden. U vindt zonder zorgen al uw waardevolle objecten terug. Ontdek hier de mogelijkheden en specificaties van onze Asset Trackers.

 • Sigfox IoT netwerk
 • GPS-ondersteuning
 • Europa dekking
 • Geschikt voor allerlei objecten
 • Eenvoudige montage
 • Geen stroomvoorziening nodig
 • Automatische low-battery melding
 • Interne oplaadbare batterij
 • Robuuste IP68-behuizing
 • LifeTime 5 jaar bij tweemaal per dag een locatiemelding

Om te kunnen voldoen aan de wensen in de markt bieden we 2 varianten aan, namelijk de Asset Tracker Compact en de Asset Tracker Pro. Zo heeft u altijd een oplossing op maat.

Het Sigfox IoT-netwerk

Sigfox heeft een wereldwijd netwerk wat zich steeds verder uitbreidt. Met dit wereldwijde IoT-netwerk biedt Sigfox de mogelijkheid om het energieverbruik van de Asset Trackers sterk te verminderen, waardoor de oplaadbare batterij vele malen langer mee gaat. Op dit moment is het Sifgox-netwerk beschikbaar in meer dan 70 landen. Kijk voor de actuele dekking op: www.sigfox.com

EasyTax RitRegistratie ontzorgt!

Het handmatig bijhouden van uw kilometeradministratie is een behoorlijke klus, en dan moet het ook nog sluitend zijn! Met EasyTax wordt de kilometeradministratie geheel geautomatiseerd en voldoet het ook nog eens aan de eisen die de Belastingdienst hiervoor stelt.

Met EasyTax RitRegistratie heeft u alle gegevens van uw wagenpark in één gemakkelijk overzicht. Zo kunt u focussen op wat echt belangrijk is; succesvol uw project(en) beheren.

 • Sluitende kilometerregistraties
 • Efficiënt plannen
 • Overzichtelijke weergave van uw wagenpark én waardevolle objecten
  (in één scherm)
 • Draaiuren en overuren registreren
 • Onderhoud en keuringen overzichtelijk in beeld met de RSM-module
 • Besparen op brandstofkosten 

 

Draaiuren registratie graafmachines, bulldozers en tractoren

Onze systemen registreren voor u de draaiuren van wagenpark en machines. Zo krijgt u inzicht in gemaakte uren en overuren van uw medewerkers.

Brandstofkosten zijn 10 – 30% van de kosten van een project (bron: TNO)

Met brandstof- en rijstijlanalyse van TraSec krijgt u nauwkeurig inzicht in het rijgedrag van uw chauffeurs, het brandstofverbruik en de daaraan gerelateerde CO2-uitstoot.

Onderzoek van TNO heeft aangetoond dat actieve begeleiding op het rijgedrag kan resulteren in een brandstofbesparing van 8 tot 12%!

Altijd op tijd voor een keuring of onderhoud

De Remote Service Monitor is een merkonafhankelijke online service applicatie en attendeert u wanneer uw voertuigen of materieel service & onderhoud of verplichte keuringen behoeven. Geïntegreerd met EasyTrack maakt de Remote Service Monitor dat u altijd op tijd bent met onderhoud.

Meer weten?

Stuur uw bericht of vraag een vrijblijvende offerte aan.  * verplichte velden

  Bij ons bent u in goede handen!

  Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

  Alle referenties

  "Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

  Remon Materieel
  Remon Materieel B.V.

  "Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

  Accuservice Lijnema

  Al onze oplossingen  Keurmerk ritregistratiesystemen