Voertuigen en materieel overzichtelijk in één scherm

Realtime locaties van uw machines en waardevolle objecten, vertrek- en aankomsttijden en gereden routes van uw voertuigen komen overzichtelijk in beeld met de systemen van TraSec. Hierdoor vereenvoudigt u de administratie aanzienlijk en kunt u nog efficiënter plannen.

Draaiuren registratie graafmachines, bulldozer en tractoren

Onze systemen registreren voor u de draaiuren (en dus ook overuren) van wagenpark en machines.

Brandstofkosten zijn 10 – 30% van de kosten van een project (bron: TNO)

Met brandstof- en rijstijlanalyse krijgt u nauwkeurig inzicht in het rijgedrag van uw chauffeurs, het brandstofverbruik en de daaraan gerelateerde CO2-uitstoot. Onderzoek van TNO heeft aangetoond dat actieve begeleiding op het rijgedrag kan resulteren in een brandstofbesparing van 8 tot 12%!

Altijd weten waar uw waardevolle objecten zijn!

Wilt u altijd inzichtelijk hebben waar uw materieel is? Weten waar uw materieel zich bevind helpt u namelijk om de kosten in de hand te houden. Denk bijvoorbeeld aan hoeveel tijd u verliest bij het zoeken naar de exacte locatie van uw materialen, of nog erger: de nieuwe aanschafwaarde plus spoedkosten bij het zoekraken van materieel! Met de TraSec Asset Trackers behoort dit tot het verleden. De unit beschikt over een interne oplaadbare accu of een long-life batterij, waardoor externe voeding niet noodzakelijk is. Lees hier meer over onze Asset Trackers.

Altijd op tijd voor een keuring of onderhoud

De Remote Service Monitor is een merkonafhankelijke online service applicatie en attendeert u wanneer uw voertuigen of materieel service & onderhoud of verplichte keuringen behoeven. Geïntegreerd met EasyTrack maakt de Remote Service Monitor dat u altijd op tijd bent met onderhoud.

EasyTax RitRegistratie ontzorgt!

Met EasyTax RitRegistratie heeft u alle gegevens van uw wagenpark in één gemakkelijk overzicht. Zo kunt u focussen op wat echt belangrijk is; succesvol uw project(en) beheren.

 • Efficiënt plannen
 • Overzichtelijke weergave van uw wagenpark én waardevolle objecten in één scherm
 • Draaiuren en overuren registreren
 • Onderhoud en keuringen overzichtelijk in beeld met de RSM-module
 • Besparen op brandstofkosten 

Meer weten?

Stuur uw bericht of vraag een vrijblijvende offerte aan.  * verplichte velden

  Bij ons bent u in goede handen!

  Wij zijn trots op onze klanten en geven hen graag het woord. Onze klanten gebruiken onze oplossingen op verschillende manieren, lees hier meer.

  Alle referenties

  "Remon Materieel over TraSec: "Al jarenlang gebruiken wij de systemen van TraSec voor ons wagenpark. Dit naar volle tevredenheid. Ze hebben een deskundige helpdesk en een uitstekende planning voor de afspraken"."

  Remon Materieel
  Remon Materieel B.V.

  "Alle Lijnema–bestelbussen zijn uitgerust met een ritregistratiesysteem van TraSec. ‘In het geval van een tussentijdse bestelling weten we dankzij het track & trace systeem exact welke wagen daarvoor het best ingeschakeld kan worden. Daarnaast stelt het systeem ons in staat om klanten te informeren over het precieze tijdstip van de levering."

  Accuservice Lijnema

  Al onze oplossingen  Keurmerk ritregistratiesystemen